Home
Boeken
Kantoor
Tekenen
Computersupplies
Bouwkunde (BK)
Industieel Ontwerpen (IO)
Volksuniversiteit
 
Algemeen:
Home
Contact
Zo vindt u ons

Technische Boekhandel Waltman

Omdat de database van studieboeken, vakliteratuur en algemene boeken enorm gegroeid is zijn we de zoekmachine aan het updaten en is deze momenteel niet beschikbaar. Bent u op zoek naar een bepaalde titel, dan kunt u het contactformulier invullen.

Technische boekhandel Waltman is een van de oudere boekhandels in Nederland. Sinds de oprichting in 1863 heeft de boekhandel zich gespecialiseerd in technische en wetenschappelijk literatuur, studieboeken, populair wetenschappelijke boeken, managementboeken, reisgidsen en computer gerelateerde boeken. Wij voorzien ook bedrijven van abonnementen.
Daarnaast is er een ruim assortiment aan kantoor- en tekenartikelen.

Sinds 2003 is er een vestiging geopend in de faculteit Bouwkunde van de TU Delft die geheel gespecialiseerd is in alle facetten van Bouwkunde, zoals architectuur, bouwtechnologie, bouwmanagement en stedenbouw. Daarnaast is er een ruim assortiment aan maquettemateriaal.

Sinds 2010 is er ook een vestiging geopend in de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft. Hier voorzien wij de faculteit Industrieel Ontwerpen van (studie) boeken en materialen en leveren wij ook campusbreed (vak)literatuur, kantoorartikelen, lesmateriaal van de Delftsemethode, computerbenodigdheden, wenskaarten en postzegels.

Importeur Stylist Fineliners